Ξενοδοχείο 4 αστέρων στο κέντρο της Αθήνας

Το ξενοδοχείο Chic Athens Hi-Tech βρίσκεται στο πολιτιστικό και εμπορικό κέντρο της πόλης, σε κοντινή απόσταση από όλα τα ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα, όπως η Ακρόπολη και η Πλάκα, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, η πλατεία Συντάγματος, το Μοναστηράκι, καθώς επίσης και από τα πολυσύχναστες αγορές, Ερμού και πλατεία Κολωνακίου. Ο σταθμός του μετρό είναι ακριβώς λίγα μόλις μέτρα μακριά και σας μεταφέρει γρήγορα σε κάθε σημείο της πόλης, καθώς επίσης και στον αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος και στο λιμάνι του Πειραιά.

Οδηγίες προς ξενοδοχείο Chic

Από το διεθνή αερολιμένα Ελευθέριο Βενιζέλο της Αθήνας
Με το μετρό: Γραμμή 3, κατεύθυνση προς Αγία Μαρίνα. Αλλαγή από τη γραμμή 3 στη γραμμή 2 στο σταθμό του Συντάγματος, με κατεύθυνση Ανθούπολη και στη συνέχεια έξοδος στο σταθμό της Ομόνοιας. Περπατάτε πάνω στην οδό Πειραιώς. Μετά από 100 μέτρα στα αριστερά σας είναι το ξενοδοχείο Chic.
Χρόνος: 70 λεπτά.
Με το λεωφορείο: πάρτε το λεωφορείο X95 και κατεβείτε στον σταθμό του Συντάγματος. Από το Σύνταγμα πάρτε τη γραμμή 2 μετρό, κατεύθυνση ’γιος Αντώνιος και στη συνέχεια έξοδος στο σταθμό της Ομόνοιας. Περπατάτε πάνω στην οδό Πειραιώς. Μετά από 100 μέτρα στα αριστερά σας είναι το ξενοδοχείο Chic.

Από το λιμένα του Πειραιά
Με το τρένο: Γραμμή 1 από τον Πειραιά και έξοδος στο σταθμό Ομόνοιας.
Από Ομόνοια: Περπατάτε πάνω στην οδό Πειραιώς. Μετά από 100 μέτρα στα αριστερά σας είναι το ξενοδοχείο Chic.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι